Welkom bij HPE TEAMING PARTNER

Haal meer uit uw HPE business: Samenwerken Werkt!

Het HPE Teaming Partner concept is een samenwerkingsverband met de HPE distributeurs. Hierin is van belang dat de pre-sales aan de kant van de distributeur nauw samenwerkt met de sales van Dutchwyse Gezien er een gezamenlijk belang is bij het scoren van de order is efficiëntie en duidelijke communicatie gewenst naar de klant.

Maak kennis met de Teaming partners. Door een gerichte ondersteuning realiseren zij voordelen die in het verleden buiten het bereik van HPE resellers lagen. Teaming partners werken nauw met u samen op het gebied van onder andere prijs, kennis en consultancy. Deze samenwerking kan een perfecte ondersteuning zijn in het groeipad naar een HP – EG business partner status of het behoud van deze status. Door de end-user protection is uw relatie met de eindklant volledig beschermd.

voor wie

voor welke marktpartijen is Teaming Partner interessant?

HPE Status

Resellers met een HPE Status en zonder een HP Status

Krediet

Resellers die uitdagingen hebben met krediet.

Kennis & Kunde

Resellers die behoefte hebben aan specifieke kennis en kunde.

HP-EG Status

Resellers die willen groeien naar HP-EG Business Partner status.

Capaciteit

Resellers die gebrek hebben aan capaciteit.

Gemak

Resellers die op zoek zijn naar gemak.

Slagingskans & Tevredenheid

Resellers die de slagingskans en tevredenheid bij de eindklant willen verhogen.

Scherpe prijs

Resellers die behoefte hebben aan hulp bij verkrijgen van een scherpe prijs.
Wat doen we?

het verkoopproces succesvol laten verlopen

Extra waarde toevoegen ter ondersteuning aan het succesvol laten verlopen van het verkoopproces. Wij helpen met de pre-sales, het krediet, de installatie & configuratie en met de logistiek.

PRE-SALES
De (pre)-sales rondom een order zijn heel belangrijk. Als eerst gaan wij inventariseren wat de reseller wil, om wat voor producten het gaat en voor welke prijzen het geleverd moet worden. Naar aanleiding van die gegevens kunnen wij adviezen geven. Mogelijk zijn er betere opties dan in eerste instantie aangevraagd. Als we er samen uit zijn zult u zo snel mogelijk een offerte ontvangen.

KREDIET FACILITEREN
De HPE Teaming Partners vinden dat orders niet mogen leiden tot liquiditeitsproblemen. Als u naar beneden scrolt op deze pagina kunt u hier meer over lezen.

INSTALLATIE & CONFIGURATIE
Het ‘One Box Concept’ bestaat uit: Configuratie van opties & software, Firmware updates, Quality & Health Check (DOA) en CarePack registratie. Lees hier meer over, onderaan op deze pagina.

LOGISTIEK
Orders met spoed, die snel geleverd moeten worden zijn over het algemeen geen probleem voor ons. In sommige gevallen kan het zelfs nog dezelfde dag geleverd worden per koerier. Wij leveren op locatie, dit kan bij de reseller zijn of blind bij de eindklant. Als het direct naar de eindklant gaat doen we de pakbon van de reseller erbij. Zo lijkt het net of bij hem vandaan komt!

Kennis & kunde

SPECIFIEKE KENNIS EN KUNDE, van groot belang!

Wij zijn er voor resellers die behoefte hebben aan specifieke kennis en kunde. Waar wij onder andere mee helpen is (pre)-sales, afspraken maken met betrekking tot SLA’s, de bestelprocedure en wij maken gebruik van de HPE tools zoals bijvoorbeeld Unison.

Wij hebben presales binnen handbereik waar wij de technische vragenstukken kunnen neerleggen. Ook hebben wij hele korte lijnen met presales mensen binnen HP Enterprise, wat de snelheid erin houdt om snel antwoord te krijgen als wij er zelf niet uit kunnen komen. Ook geven wij advies op maat als het gaat om hele technische aanvragen of specifieke configuraties. Ook kijken wij altijd naar de mogelijkheden voor partners om extra marge te verdienen (upsell mogelijkheden).
We brengen een offerte uit nadat wij een bid hebben aangevraagd via UNISON/gebruik hebben gemaakt van SMBG. We helpen je op alle fronten om de beste/scherpste prijs neer te leggen die haalbaar is om de deal uiteindelijk te closen!
Op prijs mogen wij eigenlijk niet verliezen. Daag ons uit en ervaar de hulp van Dutchwyse als HPE Teamingpartner!

krediet

krediet FACILITEREN

Voor resellers die uitdagingen hebben met krediet kunnen wij ook vaak veel betekenen. Wij gaan samen kijken hoe we het krediet kunnen faciliteren. Dit biedt iedereen meer mogelijkheden, ‘samenwerken werkt’! Ook hierin.

Wij, de HPE Teaming Partners, vinden dat orders niet mogen leiden tot liquiditeitsproblemen. Zij weten dat dit wel snel voorkomt en zeker bij grote orders. Om u hierin te helpen gaan wij kijken naar de mogelijkheden omtrent het financieren. Hier wordt nauwkeurig naar gekeken door de financiële afdeling. Vervolgens gaan wij opzoek gaan naar flexibele en creatieve betalingsmogelijkheden. In sommige gevallen kunnen wij de order voorfinancieren.

CONFIGURATIE & INSTALLATIE

ONE BOX CONCEPT

Het ‘One Box Concept’ bestaat uit: Configuratie van opties & software, Firmware updates, Quality & Health Check (DOA) en CarePack registratie.

Het ‘One Box Concept’ wilt zeggen dat wij de complete configuratie welke besteld is uitpakken, assembleren, installeren en vervolgens 1 doos naar de klant versturen. Wij doen een Quality & Health check van de bestelde hardware en componenten en leveren deze ook nog eens af met een test-rapport. Allemaal in ‘One Box’!
CarePack registraties laten wij eigenlijk altijd aan de klant over, tenzij wij daar opdracht voor krijgen om deze te registreren.